2020-09-02 08:07:12• hírek • Bede Emőke

Keresztesi Monica festményeiből nyílik kiállítás a Szatmár Megyei Tanács galériájában

szeptember 03 - október 01

„A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács, valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja Önt és barátait csütörtöktől, 2020. szeptember 3-tól egy újabb képzőművészeti kiállítás megtekintésére a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájába” – üzenik a szervezők.

A szeptember 3. és október 1. között látogatható tárlat kiállítója Keresztesi Monica, a képzőművészeti egyesület tagja. Keresztesi Monica 1974-ben született Szatmárnémetiben, jelenleg könyvelőként dolgozik. 1995-ben fotókurzuson, 2011 és 2017 között pedig számos képzőművészeti tanfolyamon vett részt. 2015-ben befejezte tanulmányait a Szatmári Művészeti Iskola festészeti szakán. Jelenleg a festékfolyatásos technikákat tanulmányozza, mely lehetővé teszi a különböző színek egyszerre történő alkalmazását.


A Szatmárnémeti Képzőművészeti Egyesülethez 2012-ben csatlakozott, mostanra pedig annak alelnökévé vált. Számos közös kiállításon vett már részt, munkáit láthatta a szatmári, a nagykárolyi, a lajosvölgyi, a kolozsvári, a hadadi, a marosvásárhelyi, a debreceni, a tokaji, a szamossályi, a mátészalkai, a téglási és a fehérgyarmati közönség is, mi több, Szatmárnémetiben és Kolozsváron egyéni kiállítással is büszkélkedhet. Kedvenc technikája a grafika, az olaj és az akril, kedvenc témáiként pedig a portrékat és a kompozíciókat jelöli meg.


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel megnyitót nem tartanak, viszont a festőnő tárlatát bármikor meg lehet tekinteni, természetesen a hatályos előírásokat betartva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: